Refinansiering uten sikkerhet

Ønsker du å få full kontroll på økonomien, men eier ikke bolig? Vel ikke fortvil! Vi forstår at forbruksgjeld og smålån kan raskt samle seg opp. Derfor tilbyr vi refinansiering uten sikkerhet i bolig slik at du kan enkelt og raskt bli kvitt dyre forbrukslån og kredittkortgjeld. Refinansiering uten sikkerhet passer best for deg som ønsker lavere rente, lavere månedlige kostnader og færre gebyrer uten å må stille boligen som sikkerhet.

graph-img
footer
SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator


Her kan du estimere ditt månedsbeløp om du refinansierer gjeld mellom 250.000 – 2.000.000 med pant i bolig. Vi kan refinansiere gjelden din selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger


Hvor mye forbrukslån, kredittkortgjeld eller inkassogjeld har du i dag?Vi kan refinansiere gjeld med pant i bolig fra 100.000 kr - 15.000.000 kr.


Omtrentlig månedkostnad:

Gå videre    

Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid.
Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen er basert på følgende renteeksempel: Nominell rente 5.95%, effektiv rente 7.18%, 750 000kr, o/5 år, kostnad 5 404. Totalt 1 003 623

Refinansiering uten sikkerhet

Det er veldig vanlig å ha flere ulike lån som smålån, billån, båtlån, kredittkortgjeld og boliglån. Det er også veldig vanlig å refinansiere disse låne både før, og om man befinner seg i en økonomisk vanskelig situasjon. Refinansiering både med og uten sikkerhet i bolig er høyt anbefalt da det gir deg bedre oversikt da man kun forholder seg til en faktura.

VIKTIG! Vi tar alltid en kredittsjekk på alle søknadene om refinansiering uten sikkerhet.

Refinansiering uten sikkerhet er nesten som å ta opp et forbrukslån. Forskjellen er at lånesummen tilsvarer din totale eksisterende gjeld. Dette betyr at du samler dyre smålån, forbrukslån og kredittkortgjeld i ett nytt lån slik at du får bedre økonomiske oversikt. Med refinansiering uten sikkerhet har du muligheten til å låne opptil kr. 500.000. Om du har betalingsanmerkninger og inkasso, kan du fortsatt kvalifiserer deg til refinansiering, om du stiller boligen din som sikkerhet. Hvis du har en kausjonist eller kan stille med sikkerhet i bolig, kan du søke om å låne opptil kr. 15.000.000. Dette er ikke mulig om du søker uten sikkerhet.

Ønsker du ikke refinansiering, men vil bestemme selv hva pengene skal brukes til? Vi tilbyr også forbrukslån.


Hva er fordelen med refinansiering uten sikkerhet?

  • Lavere månedlige kostnader enn du har i dag
  • Mer oversiktlig og ryddig økonomi
  • Lavere rente
  • Færre gebyrer
  • Du kan låne opptil kr. 500.000
  • Spare flere tusen i året
  • Bli kvitt usikret gjeld raskt
  • Kun en faktura
  • Nedbetalingstid på inntil 15 år