Mellomfinansiering

Du kan få innvilget mellomfinansiering hos oss selv om du har kredittkort eller forbrukslån. Hvis man får godkjent søknad, så får man et finansieringsbevis fra banken for å kunne kjøpe ny bolig. Deretter har man ca. 6 måneder på å få solgt den gamle boligen. Om den gamle boligen ikke blir solgt for det en først hadde trodd, så er ikke det en katastrofe. Det som skjer da er at du får et litt større langsiktig lån på den nye boligen enn først forventet.

graph-img
footer
SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator


Her kan du estimere ditt månedsbeløp om du refinansierer gjeld mellom 250.000 – 2.000.000 med pant i bolig. Vi kan refinansiere gjelden din selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger


Hvor mye forbrukslån, kredittkortgjeld eller inkassogjeld har du i dag?Vi kan refinansiere gjeld med pant i bolig fra 100.000 kr - 15.000.000 kr.


Omtrentlig månedkostnad:

Gå videre    

Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid.
Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen er basert på følgende renteeksempel: Nominell rente 5.95%, effektiv rente 7.18%, 750 000kr, o/5 år, kostnad 5 404. Totalt 1 003 623

Variabel inntekt (vikariat eller timelønn)

Mellomfinansiering med usikret gjeld er i prinsippet det samme som en vanlig mellomfinansiering. Altså, et kortsiktig nedbetalingslån. Mellomfinansiering med usikret gjeld innebærer at du får refinansiert gjelden, samt at du får lån slik at du skal kunne eie to boliger samtidig i en kortere periode.

Egenkapitalen til ny bolig/nytt lån kommer fra verdien i egen bolig minus usikret gjeld og restsaldoen på boliglånet ditt.


Hva er fordelene med mellomfinansiering?

  • Kjøpe drømmeboligen før du har solgt den gamle
  • Eliminerer hele prosessen av må matte spare opp penger
  • Du kan slå til på boligdrømmen når du først ser den

Har du fått avslag i vanlig bank, men ønsker å kjøpe drømmeboligen?

Om du har forbrukslån, kredittkortgjeld, inkasso eller variabel inntekt som setter en stopper for at du får mellomfinansiering på plass, så har vi muligheten til å hjelpe deg.

Vi i Finans Eiendom kan hjelpe deg med å innhente flere lånetilbud. Du velger selv den som passer deg best, og hvis du vil akseptere eller ikke. Det som er viktig å merke seg er at vi ikke tar på oss saker som regnes som ordinære lånesøknader. Dette betyr i praksis at om du ikke får mellomfinansiering i vanlig bank fordi du skulle ha lite inntekt eller lite egenkapital så får vi ikke hjulpet deg.


NB! Husk at kravet om 15% egenkapital fortsatt gjelder her

Dersom du ikke møter kravet om 15% egenkapital, må du benytte deg av en kausjonist. Under store deler av denne prosessen har du to lån – et nytt lån som skal dekke kjøp av ny bolig, samt det gamle boliglånet ditt. Når den gamle boligen er solgt, og du har mottatt oppgjøret, så innfris det gamle boliglånet ditt. Deretter gjøres det nye lånet om til et langsiktig lån og du kan dermed nyte hverdagen i ny bolig.