Kundeanmeldelser

Hvorfor velge oss? Vi får innvilget over 85% av søknader

Hvem kan søke forbrukslån?

Et forbrukslån har en nedbetalingstid på inntil 5 år, maks 15 år dersom du trenger refinansiering uten sikkerhet.

 • Du er over 23 år gammel
 • Du har vært folkeregistrert i Norge i minst ett år
 • Du har mange dyre smålån, kredittkortgjeld eller forbrukslån
 • Du ønsker å låne fra kr. 10.000 og opptil kr. 500.000
 • Du har skattepliktig årsinntekt over kr. 150.000
 • Du har ingen aktive betalingsanmerkninger, inkassosaker, eller namsmannsaker

Refinansieringskalkulator  Refinansieringskalkulator

Lånebeløp

100 000

20 000 000

Kr

Nedbetalingstid

5 - 30 år

år

Estimert månedsbeløp

Kr

Send inn en søknad og sjekk hvor mye du faktisk sparer ved å refinansiere dine lån. Søknaden behandles i løpet av kort tid.

Slik fungerer det

Fyll inn søknadsskjema i dag og rydd opp i økonomien

icon

Steg 1

Fyll ut søknadsskjema

Det tar bare noen minutter. Det koster ikke deg noe, det er bankene som betaler for vårt arbeid.

icon2

Steg 2

Vi snakker med bankene

For å finne en god løsning som passer for deg. Vi får i gjennomsnitt godkjent 87% av alle søknader.

graph1

Steg 3

Du får lånetilbud

Du får de beste betingelsene av banken med oss på laget og du velger selv om du vil akseptere.

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det vil si at du låner penger uten at banker tar pant i noen av eiendelene dine. Ulempen med et forbrukslån er at renten kan være vesentlige dyrere, siden banken tar en høyere risiko, enn hvis man tok opp et lån med sikkerhet. Et slik lån skal kun være en kortsiktig løsning. Derfor anbefaler vi at du velger en kort nedbetalingstid slik at de totale kostnadene blir lavest mulig.

I utgangspunktet kan alle søke om et forbrukslån, så lenge alle kravene er oppfylt. Behandlingstiden og utbetaling for et forbrukslån er relativt kort. Du kan forvent et svar på søknaden din i løpet av 1 arbeidsdag, og en utbetaling til kontoen din i løpet av 5-10 arbeidsdager.

Et forbrukslån gir deg full disposisjonsfrihet. Det betyr at hos oss kan du låne penger til akkurat det du vil – akkurat når du vil. Vi innhenter tilbud fra flere banker helt gratis og uforpliktende.VIKTIG! Vi tar alltid en kredittsjekk på alle søknader om forbrukslån.

Ønsker du ikke forbrukslån, men ønsker å refinansiere dyre smålån og kreditorgjeld? Vi tilbyr også refinansiering uten og med sikkerhet.


Hva er fordelen med et forbrukslån?

 • Du får umiddelbart svar på søknaden

 • Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til

 • Du kan låne opptil kr. 500.000

 • Nedbetalingstid på inntil 5 år

Ofte stilte spørsmål om forbrukslån

Et forbrukslån er vanligvis et usikret lån, noe som betyr at det ikke krever noen form for sikkerhet eller pant. Du står fritt til å bruke lånet til det formålet du ønsker, uten å måtte begrunne bruken overfor långiveren.
 1. må være over 23 år og har vært folkeregistrert i Norge i mist ett år
 2. Du har en årsinntekt som er over kr. 150.000
 3. Du har ingen aktive betalingsanmerkninger eller inkasso

Det er flere faktorer som kan påvirke hva som anses som det "beste" forbrukslånet for deg. Det kan variere avhengig av dine individuelle behov, økonomiske situasjon og preferanser. Når du vurderer hvor du kan få det beste forbrukslånet, kan du vurdere følgende:

 • Rente
 • Lånebeløpet og betingelser
 • Gebyrer og kostnader
Din kredittverdighet, lånebeløpet, låneperioden og markedsrenten er noen av faktorene som vil påvirke hvilken rente du får på et forbrukslån. Det er viktig å merke seg at renten kan være forskjellig fra person til person, selv hos samme långiver. Vi anbefaler at du sammenligne rentetilbud fra forskjellige långivere før du bestemmer deg for å ta opp et forbrukslån.
Renten er en av de viktigste faktorene som påvirker kostnadene ved et forbrukslån. Jo høyere rentesatsen er, desto mer vil du betale i renter over lånets løpetid. Det er derfor viktig å søke etter en lavest mulig rentesats for å minimere kostnadene. Det anbefales å bruke en lånekalkulator for å få en nøyaktig oversikt over kostnadene ved et forbrukslån.

Et forbrukslån kan brukes til en rekke formål, og låntakerne har fleksibilitet til å bestemme hvordan de vil bruke pengene. Noen vanlige formål og bruksområder for forbrukslån inkluderer:

 1. Same gjeld i ett lån
 2. Renovering og oppussing
 3. Kjøp av bil, motorsykkel eller båt
 4. Reising
 5. Uforutsette utgifter
Hos oss kan du søke om lån fra kr. 10.000 og opptil kr. 500.000. Beløpet du faktisk får tilbud om er basert på din individuelle situasjon. Dette er avhengige av flere faktorer som din kredittverdighet, inntekt, gjeldsforpliktelser og långiverens krav.
En god kredittverdighet er generelt sett en viktig faktor for å få et forbrukslån. Långivere vurderer din kredittscore og kredittsøknad for å vurdere din evne til å tilbakebetale lånet. Hvis du har en god kredittverdighet, som indikerer at du har betalt tidligere lån og regninger i tide, er det større sjanse for at du får godkjent forbrukslånet. Det er viktig å merke seg at selv om det kan være relativt enkelt for noen å få et forbrukslån, er det alltid lurt å vurdere din økonomiske situasjon nøye før du tar opp gjeld.
 1. Friheten til å bruke pengene til hva du ønsker
 2. Enkel og rask søknadsprosess sammenlignet med andre type lån
 3. Krever ingen form for sikkerhet
 4. Muligheten til å samle all gjeld på ett sted
Dersom du har betalingsanmerkninger og inkasso kan du ikke søke om forbrukslån hos oss. Om du eier bolig og har betalingsanmerkninger og inkasso, anbefaler vi at du søker om refinansiering med sikkerhet i bolig.