Forbrukslån

Har det dukket opp uforutsette utgifter? Eller finnes det noen oppussingsprosjekter du har satt på pause? Da er et forbrukslån et godt alternativ i en kort periode hvor man trenger ekstra penger, eller ikke har muligheten til å betale med en gang. Et forbrukslån gir deg også full disposisjonsfrihet. Det betyr at hos oss kan du låne penger til akkurat det du vil – akkurat når du vil. Vi innhenter tilbud fra flere banker helt gratis og uforpliktende.

graph-img
footer
SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator


Her kan du estimere ditt månedsbeløp om du refinansierer gjeld mellom 250.000 – 2.000.000 med pant i bolig. Vi kan refinansiere gjelden din selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger


Hvor mye forbrukslån, kredittkortgjeld eller inkassogjeld har du i dag?Vi kan refinansiere gjeld med pant i bolig fra 100.000 kr - 15.000.000 kr.


Omtrentlig månedkostnad:

Gå videre    

Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid.
Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen er basert på følgende renteeksempel: Nominell rente 5.95%, effektiv rente 7.18%, 750 000kr, o/5 år, kostnad 5 404. Totalt 1 003 623

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det vil si at du låner penger uten at banker tar pant i noen av eiendelene dine. Ulempen med et forbrukslån er at renten kan være vesentlige dyrere, siden banken tar en høyere risiko, enn hvis man tok opp et lån med sikkerhet. Et slik lån skal kun være en kortsiktig løsning. Derfor anbefaler vi at du velger en kort nedbetalingstid slik at de totale kostnadene blir lavest mulig.

I utgangspunktet kan alle søke om et forbrukslån, så lenge alle kravene er oppfylt. Behandlingstiden og utbetaling for et forbrukslån er relativt kort. Du kan forvent et svar på søknaden din i løpet av 1 arbeidsdag, og en utbetaling til kontoen din i løpet av 5-10 arbeidsdager.

VIKTIG! Vi tar alltid en kredittsjekk på alle søknader om forbrukslån.

Ønsker du ikke forbrukslån, men ønsker å refinansiere dyre smålån og kreditorgjeld? Vi tilbyr også refinansiering uten og med sikkerhet.


Hva er fordelen med et forbrukslån?

  • Du får umiddelbart svar på søknaden
  • Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til
  • Du kan låne opptil kr. 500.000
  • Nedbetalingstid på inntil 5 år