Omstartslån

Ønsker du en ny start hvor du blir kvitt inkasso og betalingsanmerkninger? Et omstartslån passer for deg som har et ønske om å få full kontroll på økonomien igjen. Innfri dyre usikret gjeld med høy rente, slik at du kan spare mest mulig og betale minst mulig! En enklere økonomisk hverdag er bare få noen steg unna. Søk om et omstartslån med sikkerhet i bolig i dag!

graph-img
footer
SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator


Her kan du estimere ditt månedsbeløp om du refinansierer gjeld mellom 250.000 – 2.000.000 med pant i bolig. Vi kan refinansiere gjelden din selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger


Hvor mye forbrukslån, kredittkortgjeld eller inkassogjeld har du i dag?Vi kan refinansiere gjeld med pant i bolig fra 100.000 kr - 15.000.000 kr.


Omtrentlig månedkostnad:

Gå videre    

Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid.
Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen er basert på følgende renteeksempel: Nominell rente 5.95%, effektiv rente 7.18%, 750 000kr, o/5 år, kostnad 5 404. Totalt 1 003 623

Omstartslån med sikkerhet

Et omstartslån med sikkerhet i bolig er refinansiering av dyre usikret gjeld. Vi spesialisere oss innenfor refinansiering med og uten sikkerhet, hvor renten for et omstartslån med sikkerhet har som regel lavere rente. Om du eier bolig, anbefaler vi at du velger et omstartslån med sikkerhet i bolig. Når du sender inn en søknad, innhenter vi flere tilbud fra ulike banker slik at du oppnår bedre betingelser og vilkår enn det du har i dag. Helt gratis og uforpliktende hjelper vi flere nordmenn hver dag til å bli kvitt betalingsanmerkninger, inkasso, forbrukslån og kredittkortgjeld ved å samle alt i ett lån. Den økonomiske gevinsten med et omstartslån er enormt da man får bedre oversikt og mindre uforutsigbare kostnader hver måned.

Hvis du har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon, ikke nøl med å sende inn en søknad eller en henvendelse. Sammen med en av våre dyktige rådgivere vil vi hjelpe deg hele veien til å finne best mulig løsning, slik at du kan få kontroll på økonomien igjen.

Ønsker du et omstartslån, men eier ikke bolig? Vi tilbyr også refinansiering uten sikkerhet.


Hva er fordelen med et om startslån?

  • Lavere månedlige kostnader enn du har i dag
  • Mer oversiktlig og ryddig økonomi
  • Lavere rente
  • Færre gebyrer hvis du samler alt i ett lån
  • Bedre betingelser og vilkår
  • Spare flere tusen i året
  • Bli kvitt usikret gjeld raskt