Boligkjøp

Å få lån med betalingsanmerkninger eller inkasso kan være vanskelig å få innvilget hos mange tradisjonelle banker. Men ikke fortvil! Vi ønsker å gi så mange som mulig muligheten til å kjøpe drømmeboligen. Om du har fått avslag i vanlig bank fordi du har inkasso, forbrukslån eller lignende så kan vi fortsatt få hjulpet deg om du skulle ha øvrige punkter på plass.

Husk!

Den totale gjelden som skal refinansieres kan ikke overstige 85% av boligens salgsverdi.

SE HVOR MYE DU KAN SPARE

Refinansieringskalkulator

Her kan du estimere ditt månedsbeløp om du refinansierer gjeld mellom 250.000 – 2.000.000 med pant i bolig. Vi kan refinansiere gjelden din selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger


Hvor mye forbrukslån, kredittkortgjeld eller inkassogjeld har du i dag?Omtrentlig månedkostnad:

Gå videre    

Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid.
Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen er basert på følgende renteeksempel: Nominell rente 5.95%, effektiv rente 7.18%, 750 000kr, o/5 år, kostnad 8 364. Totalt 1 003 623

Du kan søke boliglån hos oss om du:

  • Har variabel inntekt
  • Er på arbeidsavklaringspenger
  • Er uføretrygd
  • Er deltidsansatt
  • Har inkasso
  • Har betalingsanmerkninger
  • Har kausjonist eller medlåntaker
  • Har fått nei fra din tradisjonelle bank

Hva er en kausjonist?

En som kan garantere økonomisk for deler eller hele lånebeløpet sammen med hovedlåntaker. Altså en som kan stille sine egne midler som sikkerhet, for at en annen skal kunne få innvilget et lån.

Kausjonisten har et ekstra ansvar. Du vil personlig og økonomisk bli holdt ansvarlig dersom hovedlåntaker ikke betaler, altså at du kan ende opp med å betale.

Hva er en medlåntaker?

En medlåntaker har et større juridisk ansvar enn som kausjonist. Dersom du stiller som medlåntaker er har du solidarisk ansvar for lånet sammen med den som er hovedlåntaker. Man er altså ansvarlig for hele lånet sammen med de/den andre som søker, noe som vil si at man kan stilles ansvarlig helt til lånet er betalt ned.

Vi kan hjelpe deg med boliglån

Vi i Finans Eiendom har mange års erfaring og er veldig godt kjent med de mest utfordrende sidene ved boliglån. Som et resultat av dette, tilbyr vi en effektiv og fleksibel søkeprosess til alle søkere.

Vi er et team som ønsker å bistå med veiledning og rådgivning slik at du får best mulig tilbud. Helt uforpliktende, kan vi vurdere ditt individuelle finansieringsbehov slik at du kan realisere drømmen om egen bolig!

Når banken gir et tilbud, videreformidler vi tilbudet til deg. Du signerer med BankID og dermed blir alle dine kreditorer samlet I ett enkelt lån med gunstig rente. Nå kan du puste ut igjen, og ta hverdagen som den kommer.

Dersom du skulle trenge veiledning, råd eller hjelp til å søke kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.